Γενέθλια έχει σήμερα η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars γίνεται σήμερα 27 Μαΐων και το star.gr σου παρουσιάζουν την πορεία της από τα καλλιστεία έως σήμερα.

Τη Δούκισσα λοιπόν την γνωρίσαμε το 2007 που στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Από εκείνη τη στιγμή η πόρτα της τηλεόρασης ανοίγει διάπλατα για εκείνη που δεν καταφέρνει να αντισταθεί στην γοητεία της.

doukissa1.jpgdoukissa2.jpg

Το 2008 και 2009 η Δούκισσα μας βάζει στα φώτα του lifestyle, παρουσιάζοντας στο Alter την εκπομπή «LifeStyle», ενώ ένα χρόνο μετά μαζί με τους Ν. Παπαδάκη, Δ. Ουγγαρέζο, Κ. Καινούργιου και Μ. Αραμπατζή παρουσίασαν το πρωινό του Mega «Όμορφος Κόσμος το πρωί».

doukissa3.jpgdoukissa4.jpg

doukissa5.jpg

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της το «Just the two of us» στο πλευρό του Γιώργου Καμπουτζίδη. Η Δούκισσα παρουσίαζε τα backstage, ενώ η χρονιά εκείνη ήταν σημαδιακή για τη ζωή της, αφού γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Χρήστο Χολίδη.

doukissa7.jpgdoukissa8.JPG

Το 2011 παρουσιάζει και πάλι το «LifeStyle», ενώ το 2012 εμφανίζεται στην εκπομπή «Όλα», ως το κορίτσι του Θέμου.

doukissa9.jpgdoukissa10.jpg
Παράλληλα παρουσιάζει μαζί με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και την εκπομπή "Lauph Attack", με παλιότερες χιουμοριστικές εκπομπές του ANT1.

doukissa11.jpgdoukissa12.jpg
Και φτάνουμε αισίως στο 2013, με την Δούκισσα να έχει γίνει το πρόσωπο της showbiz, αφού είναι πλέον η παρουσιάστρια του Dancing with the stars. Η σύγκριση Ζέτα ή Δούκισσα, Δούκισσα ή Ζέτα δίνει και παίρνει, όπως και τα σχόλια για την ικανότητά της να παρουσιάσει ένα τόσο μεγάλο show.

doukissa13.jpg

Η ίδια δηλώνει ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου η σύγκριση αυτή, παρ’ όλ’ αυτά ένας μικρός εκνευρισμός διακρίνεται στο βλέμμα της κάθε φορά που τη ρωτούν πώς αισθάνεται που τη συγκρίνουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

doukissa14.JPG