Για ακόμα πέντε μήνες φαίνεται πως θα είναι on air ο ενδιάμεσος φορέας της Δημόσιας Τηλεόρασης, ενώ η σύνδεσή του με την EBU θα γίνει με την υπογραφή μνημονίου! Στο μεταξύ, ο Παντελής Καψής κάλεσε για ακόμα μία φορά τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν από το ραδιομέγαρο.

Ο νέος φορέας, που θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ μετά το κλείσιμό της, αναμένεται να βγει στους δέκτες μας στις αρχές Μαρτίου του 2014, κάτι που σημαίνει ότι η ΔΤ παίρνει παράταση ζωής.

Παράλληλα, προκειμένου να μεταδίδονται διεθνείς διοργανώσεις -όπως οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες και το Μουντιάλ- αλλά και να καλυφθεί η ελληνική προεδρία στην Ε.Ε.. θα υπογραφεί, τις επόμενες ημέρες, μνημόνιο συνεργασίας της ΔΤ με την EBU.

Στο μεταξύ, μιλώντας σε σε ελληνικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα στην Αυστραλία, ο κ. Καψής χαρακτήρισε «άγονη» την στάση των εργαζομένων που έχουν καταλάβει το Ραδιομέγαρο εδώ και πέντε μήνες και υποστήριξε πως ο ίδιος έχει ικανοποιήσει σχεδόν όλα τα αιτήματά τους και έχει εξαντλήσει όλα τα όρια του διαλόγου μαζί τους, ενώ προσδιόρισε για τις αρχές του 2014 την έναρξη της κανονικής εκπομπής των προγραμμάτων.