Για την ζωή του στο Λος Άντζελες, τις εξαρτήσεις του και την αλλαγή στον τρόπο σκέψης του μίλησε ο Δ. Σκαρμούτσος.

«Είναι θέμα τύχης ότι είμαι ακόμα ζωντανός. Γιατί έπινα πολύ, έκανα και χρήση ναρκωτικών και από ένα σημείο και μετά είχα σαλτάρει. Όταν είσαι 20 χρονών, μόνος σου στην Αμερική και καταφέρνεις να βγάζεις και χρήματα, δεν είναι δύσκολο να ξεφύγεις κάποια στιγμή – πόσω μάλλον εκείνη την εποχή – και να τα ισοπεδώσεις όλα. Μου έχει τύχει να μπλεχτώ σε καυγά και να φύγω με σπασμένα δόντια, χέρια και σαγόνι. Αλλά όλα αυτά ήταν απίστευτες εμπειρίες που με έμαθαν να μη φοβάμαι. Όταν ήθελα κάτι, το έκανα χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες», ε��πε.

skar1.jpg
Δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχθεί ότι τα ναρκωτικά είχαν κυριεύσει τη ζωή του.

«Όταν μπλέξεις με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, παύεις να κυριεύεις εσύ τον εαυτό σου. Αυτό λοιπόν που είναι πιο δύσκολο από όλα είναι να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου. Όταν προσπαθούσα να απεξαρτηθώ από την ηρωίνη, είχα τέτοιους πόνους που μου ερχόταν να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Αλλά αυτοί οι πόνοι διήρκησαν μόνο δύο εβδομάδες. Μου πήρε δύο χρόνια να ξαναβρώ τον εαυτό μου», είπε.

skar2.jpg

Ο γνωστός chef δεν έκρυψε επίσης ότι έζησε τον κοινωνικό ρατσισμό εξαιτίας της εμφάνισής του.

«Όταν έμπαινα σε ένα εμπορικό κέντρο, οι υπεύθυνοι ασφαλείας με συνόδευαν σε όλα τα μαγαζιά, από φόβο ότι θα κλέψω τα εμπορεύματα. Έβλεπα ανθρώπους στον δρόμο να αλλάζουν πεζοδρόμιο γιατί φοβόντουσαν ότι θα τους ληστέψω. Έχω ζήσει πολλά χρόνια στο περιθώριο, γι’ αυτό και χαίρομαι τόσο πολύ όταν ο κόσμος μου δείχνει τώρα την αγάπη του», είπε.

skar3.jpg

Όσο για την προσωπική του ζωή; Εδώ και δύο χρόνια έχει βρει τον άνθρωπό του και έχει ηρεμήσει. Όμως έχει περάσει κι αυτός τις δικές του φουρτούνες στην ερωτική του ζωή.

skar4.jpg

«Μου είχαν πει ότι η κοπέλα μου με απατούσε, το τσέκαρα και μια μέρα που ήξερα ότι ήταν με τον άλλον στο σπίτι, πήρα το αμάξι, έβαλα πρώτη και μπήκα με φόρα μέσα. Ευτυχώς στην Αμερική δεν χρησιμοποιούν μπετόν, αλλά γυψοσανίδες. Διέλυσα όλη την πρόσοψη και στη συνέχεια έβαλα όπισθεν και έφυγα», είπε.