Όλο και εξοικειώνεται ο Μάκης Παντζόπουλος με τις τηλεοπτικές κάμερες και τους παπαράτσι και δεν φοβάται πλέον να δείχνει σε όλους τον έρωτά του για την Ελένη Μενεγάκη. Όπως κι εκείνη άλλωστε. Έτσι την Τρίτη, που το κορίτσι είχε γενέθλια, το ζευγάρι αποφάσισε να τα γιορτάσει στην παράσταση του Cirque du Soleil «Dralion».

menegaki1.JPG

Ελένη και Ματέο έφτασαν στο θέατρο μαζί με τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας που ήθελαν πολύ να δουν την παράσταση και ενθουσιάστηκαν από το θέαμα.

menegaki2.JPG

Η Ελένη μάλιστα ήταν σε τρελά κέφια, και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί ακόμα και με την κόκκινη μύτη του κλόουν.

menegaki3.JPG

Όσο για τις καλύτερες ευχές που πήρε για τα γενέθλιά της ε��πε:

menegaki4.JPG
«Από όλον τον κόσμο που με παρακολουθεί και έχουμε χτίσει μια πολύ καλή σχέση πήρα πολύ όμορφες ευχές. Όμως οι ωραιότερες ευχές που πήρα ήταν των παιδιών μου».

menegaki5.JPG

Μάλιστα για χάρη τους γιόρτασε και τα γενέθλιά της στο θέατρο, αφού εκείνα της το είχαν ζητήσει από το καλοκαίρι.

menegaki6.JPG

«Μου το είχαν ζητήσει τα παιδιά μου από το καλοκαίρι να δούμε την παράσταση γιατί την είχαμε δει και πέρσι και είχαμε περάσει υπέροχα. Όταν έκλεισα τα εισιτήρια δεν ήξερα για πότε είναι, αλλά αφού είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μου εί��αι κι εγώ», είπε το Ελενάκι.

menegaki7.JPG
Δεν μας είπε όμως τι θα ήθελε να της φέρει αυτή η χρονιά. Μήπως ένα γάμο; Μήπως ένα ακόμα παιδάκι; Η Ελένη γέλασε πονηρά και απάντηση δεν έδωσε.

menegaki8.JPG

Αν κρίνουμε πάντως από τις φωτογραφίες είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη full με τον Μάκη της.