Δικαστικός επιμελητής ζητά την κατάσχεση του μισθού πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή, εξαιτίας χρεών που έχει, τα οποία δεν έχει ακόμα καλύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστικός επ��μελητής ζητά από το κανάλι στο οποίο εργάζεται ο παρουσιαστής να δίνει τον μισθό του σε μια εταιρεία στην οποία εκείνος χρωστάει κάποια χρήματα.

Ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρωστάει κάποια χρήματα σε τράπεζες. Επίσης έχει κάνει κάποιες συνεργασίες οι οποίες τελικά δεν του βγήκαν και ο ίδιος έχει κάνει κάποιες κινήσεις για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά και να διευθετήσει τις οφειλές του.

Συγκεκριμένα, φέρεται να έχει πουλήσει ένα μέρος της περιουσίας του για να κλείσει κάποιες… τρύπες και άλλες κινήσεις για να αποφύγει τυχόν νομικές ή ποινικές κυρώσεις.

Μία όμως εταιρία με στην οποία οφείλει κάποια χρήματα, ζητά τώρα να κατασχεθεί ο μισθός του.

Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά όχι για το σύνολο του μισθού, καθώς ο παρουσιαστής μπορεί να επικαλεστεί λόγους επιβίωσης. Επομένως το πιο πιθανόν είναι να κατασχεθεί μέρος του μισθού του, μέχρι να ξεπληρώσει τα χρέη του.