Η παρουσία του Οσμάν στο σπίτι ενοχλεί την Καρολίν η οποία γνωρίζοντας την αδυναμία, που του έχει ο Αλί, βρίσκει άλλον τρόπο για να δείξει τον πραγματικό της εαυτό.

Επιλέγει ως θύμα της την Τζεμιλέ επιδιώκοντας να τη μειώσει μπροστά στον πρώην άντρα και τα παιδιά της. Η Αϊλίν την οποία παρακολουθεί συνεχώς ο Ντογάν, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Ο Σονέρ αισθάνεται παγιδευμένος επειδή η υγεία του αδελφού του επιδεινώνεται και αναγκάζεται να δώσει μια παράλογη εντολή στον Σουλεϊμάν. Η Μπερίν λέει ψέματα στη μητέρα της και ακολουθεί τον Αχμέτ στη Σαμψούντα για να συμμετάσχει στην πορεία διαμαρτυρίας. Συγχρόνως η Αστυνομία έχει πάρει εντολή να εμποδίσει τους φοιτητές να φτάσουν στην Άγκυρα. Νέα προβλήματα και ερωτηματικά προκύπτουν για την οικογένεια Ακάρσου καθώς κάποιος προσπαθεί να απαγάγει την Αϊλίν…

Το 32ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «Η Προδοσία» Θα μεταδοθεί σήμερα στις 18:40, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου!