Πώς θα κάνει η Ναταλία Γερμανού το μεγάλο… μπαμ στην πρεμιέρα της, όταν μάλιστα έχει να κονταροχτυπηθεί με την Αγγελική Νικολούλη; Μα καλώντας τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της βεβαίως βεβαίως για να γίνει λίγο παραπάνω ντόρος!

Την Παρασκευή λοιπόν ποδαρικό στο Ναταλάκι θα κάνει ο Μάνος Ιωάννου, έτσι βρε παιδί μου για να της φύγει και το άγχος της πρεμιέρας, μιας και θα είναι μαζί της ένας… πολύ δικός της άνθρωπος!

Εντάξει δε θα είναι μόνο ο Μάνος, διότι τότε θα ήταν πασιφανές ότι η Ναταλία ψαρεύει νουμεράκια στους πίνακες της AGB, αλλά θα είναι όλος ο θίασος της παράστασης «Άνδρες έτοιμοι για όλα», για να μιλήσουν για το... θέατρο.

Αν κρίνουμε μάλιστα από το τρέιλερ της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» αναμένουμε να βάλει τους καλεσμένους της να κάτσουν πάνω σε… καρφιά και φυσικά και τον αγαπημένο της.

Μη σας κάνει εντύπωση μάλιστα αν τους δούμε να κάνουν κι ένα στριπτιζάκι, όπως και στην παράσταση, έτσι για πιο πιπεράτες στιγμές on air!

Τι κρίμα όμως που δε θα μπορεί να έχει συνέχεια καλεσμένο της καλό της για να διεγείρει το ένστικτο της κλειδαρότρυπας των τηλεθεατών!