Για το νέο της βήμα στον ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου και δεν έκρυψε ότι αισθάνεται πολύ όμορφα με τη νέα της πρόκληση.

«Με τον Γρηγόρη γνωριζόμασταν και περνάγαμε καλά, αλλά δεν είχαμε συζητήσει ποτέ να συνεργαστούμε. Εγώ πάντα σκεφτόμουν και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του, αλλά μου φαινόταν πάρα πολύ μακρινό», είπε.

Πάντως ακόμα δεν έχει συνηθίσει που έφυγε από το Τηλεάστυ.

«Αισθάνομαι περίεργα που έφυγα μετά από τόσα χρόνια από το Τηλεάστυ, αλλά επειδή έγινε όλο αυτό τόσο ισορροπημένα και σε ένα τόσο καλό κλίμα είμαστε όλοι γεμάτοι από αυτή τη συνεργασία. Εγώ θα είμαι πάντα κοντά τους, θα είναι κοντά μου, στην καρδιά μου, στην παρέα μου, στη ζωή μου», είπε η Μαρία.

Η Μ. Μπεκατώρου μίλησε επίσης και για τη μεγάλη μάχη που αναμένεται φέτος στην πρωινή ζώνη ανάμεσα στον Γ. Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Ο Γιώργος και η Φαίη είναι εξαιρετικοί σ’ αυτό που κάνουν για μένα. Τώρα τον Πέτρο και την Τζένη δεν το έχω δει, άμα το δω θα έχω άποψη. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν μπορώ να τους φανταστώ σε ένα πρωινό ακόμα», είπε.