Δυσαρεστημένη είναι η ΠΟΕΣΥ με την ιστοσελίδα της Δημόσιας Τηλέορασης.

Στην ανακοίνωσή της για την ιστοσελίδα της ΔΤ που βγήκε χθες το βράδυ στον "αέρα" του διαδικτύου γράφει:

«Με υλικό κονσέρβα, το υπό εκόλαψη ραδιοτηλεοπτικό κατασκεύασμα του «υπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης», στήνει τώρα και ψευδεπίγραφη ιστοσελίδα. Ψευδεπίγραφη, αφού άλλαξε τον τίτλο του www.ert.gr σε www.hprt.gr και στην ιστοσελίδα αναδημοσιεύονται κείμενα του πρώτου, γραμμένα από συναδέλφους οι οποίοι δεν έχουν ζητήσει να ενταχθούν στη «ΔΤ» ή στη «ΝΕΡΙΤ».

Ο αρμόδιος Yπουργός, ζαλισμένος από τις καθημερινές προσθαφαιρέσεις στον κατάλογο των προσλήψεων για τη «ΔΤ», δεν εννοεί να αποδεχτεί την πλατειά αναγνώριση της δουλειάς των εργαζομένων της ΕΡΤ που υπηρετούν την ελεύθερη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Καθημερινά 300.000 επισκέπτες παρακολουθούν τα προγράμματα της ΕΡΤ και ενημερώνονται όλο το 24ωρο για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο.

Και αμέτρητοι πολίτες παρακολουθούν τις συναυλίες στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, της Θεσσαλονίκης και των άλλων πόλεων από γνωστούς ποιοτικούς καλλιτέχνες, που συνεχίζουν ολόψυχα να στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ».