Το ότι έκανε 9 χρόνια ατομική ψυχοθεραπεία εξομολογείται η Μαίρη Συνατ��άκη, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού!

«Οι κρίσεις πανικού έρχονται και φεύγουν. Κάποιες περίοδοι είναι πιο καλές και άλλες πιο λίγο πιο δύσκολες. Δεν έχω ξεμπερδέψει από τις κρίσεις. Κάθε φορά προσπαθώ να το διαχειριστώ», λέει η νεαρή παρουσιάστρια και αναφέρει διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιεί, όπως το να αναπνέει σωστά, να προσποιείται ένα χαμόγελο και να βγάζει από το μυαλό της άσχημες σκέψεις.

Τονίζοντας πως από την αρχή μοιράστηκε το πρόβλημά της με τους γονείς της, η Μαίρη συνεχίζει: «δεν το αντιμετώπισα ενοχικά. Οι γονείς μου δεν με αντιμετώπισαν ποτέ σαν να ήμουν τρελή ή κάτι τέτοιο.Μερικές φορές, όταν επανέρχεται κάποια κρίση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που είμαι ήρεμη, απογοητεύομαι και σκέφτομαι “γιατί να ξανασυμβεί; Υποτίθεται ότι το είχα λύσει”. Στο τέλος της ημέρας, έχω αποδεχθεί πως ένα κομμάτι του εαυτού μου βρίσκεται εκεί για κάποιο λόγο, για να με κάνει σε κάποια θέματα πιο δυνατή απ’ ότι είμαι».

«Έκανα εννιά χρόνια ατομική ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε να δω πλευρές του εαυτού μου που φοβόμουν να τις διακρίνω. Με αποδέχθηκα! Με έμαθε να διαχειρίζομαι τα πράγματα που με θλίβουν και, επίσης, να βιώνω ουσιαστικά τα συναισθήματά μου», αναφέρει η παρουσιάστρια.

Όπως παραδέχεται, δεν μπορούσε να δεχθεί ότι έχει ελαττώματα και σκοτεινές πλευρές, ενώ πάντα αισθανόταν ένα μικρό κόμπλεξ που δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει λεπτεπίλεπτη όπως τα μοντέλα που έβλεπε στα περιοδικά καθώς έχει από την φύση της μυώδη σωματότυπο.