Η μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στη σύζυγο και την ερωμένη του Αλί Ακαρσού διαδραματίζεται σήμερα και το star.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες για τις δραματικές εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στο σημερινό επεισόδιο.

Η Μπερίν δεν πηγαίνει στη σχολή και αυτό ανησυχεί τους φίλους της, οι οποίοι φοβούνται ότι την έχουν συλλάβει μαζί με τον Αχμέτ. Ο Αχμέτ αφήνεται ελεύθερος, βεβαιώνεται ότι η Μπερίν είναι καλά και ευχαριστεί τους φίλους του, που κατέστρεψαν τις ενοχοποιητικές προκηρύξεις.

Στο σχολείο, ο Μετέ ξεσπάει όλη τη βίαιη συμπεριφορά, που έχει υποστεί από τον πατέρα του, εναντίον του Νετζατί. Ο Οσμάν αρρωσταίνει καθώς περιμένει όλη νύχτα τον πατέρα του στην πόρτα και διακομίζεται στο νοσοκομείο.

Η Τζεμιλέ ειδοποιεί τον Αλί, ο οποίος σπεύδει να δει τον γιο του, αφήνοντας την Καρολίν να τον περιμένει στο ξενοδοχείο της. Όταν το παιδί επιστρέφει στο σπίτι, ο Αλί ξαναφεύγει για το πλοίο. Η απόφασή του αυτή εκπλήσσει δυσάρεστα την Τζεμιλέ.

Η Τζεμιλέ πηγαίνει την άλλη μέρα στο πλοίο για να τον παρακαλέσει να γυρίσει στο σπίτι αλλά εκεί θα συναντηθεί με την Καρολίν, η οποία δεν καταλαβαίνει γιατί ο Αλί δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους. Η συνάντηση των δύο γυναικών θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες αντιδράσεις