Η διάλυση της οικογένειας Ακαρσού αρχίζει σήμερα και το star.gr σου παρουσιάζει όσα θα δούμε στην σειρά «Η Προδοσία», στις 18:45, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το�� Star με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Την ώρα που η σέξι Καρολίν βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και αναζητά τον Αλί, προκειμένου να του πει να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και την σύζυγό του, η οικογένεια Ακαρσού μαζεύεται για γεύμα.

Αν και η Χασεφέ διοργανώνει την συνάντηση με στόχο να ενωθούν τα μέλη της οικογένειας, τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή: ο μικρός Οσμάν φέρνει τις ζωγραφιές του, πάνω στις οποίες η ξανθιά αεροσυνοδός έχει γράψει το ραβασάκι της στον Αλί και, έτσι, η ερωτική επιστολή αποκαλύπτεται σε όλους!

Μετά το σοκ της αποκάλυψης, η Μπερίν επιτίθεται φραστικά στον πατέρα της, ο οποίος βγαίνει εκτός εαυτού και πυροδοτεί ένα κύμα βίας, που διαπερνά όλη την οικογένεια. Ο Αλί φεύγει από το σπίτι και αναζητά καταφύγιο στο πλοίο, ενώ ο μικρός Οσμάν πιστεύει ότι εξαιτίας του προκλήθηκε τόση βία...

Δείτε στο βίντεο μία «γεύση» από όσα μας επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία»