​Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013, στις 19:45, πρεμιέρα για το νέο δελτίο ειδήσεων του Star με κεντρική παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον ΝίκοΧατζηνικολάου.

Τη νέα πολύ δυνατή ομάδα του Star, αποτελούν οι Σταύρος Λυγερός, Κάτια Μακρή, Γιώργος Κουβαράς, Κώστας Στούπας.
Το νέο δελτίο θα αντιμετωπίσει δύο δυνατές δημοσιογραφικές προκλήσεις: τις εξελίξεις στη Συρία και τις γερμανικές εκλογές.
Στα παράθυρα του Star οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου, που έχει γράψει τη δική του τηλεοπτική ιστορία στο ρεπορτάζ και την έρευνα.

Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, στόχος του καναλιού είναι να δοθεί αυξημένο "βάρος" στο πολιτικό και οικονομικό κομμάτι του δελτίου. Το δελτίο ειδήσεων του Star θα συνεχίσει όμως να καλύπτει όλες τις πτυχές της ενημέρωσης και τις ανάγκες των τηλεθεατών.
Βασική επιδίωξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι να αναγνωριστεί από τους τηλεθεατές ως ανεξάρτητο, αντικειμενικό και μαχητικό και να τους κάνει να εμπιστευθούν ξανά την ενημέρωση.

Με το νέο κεντρικό δελτίο του ”Star”, φιλοδοξούμε να δώσουμε το στίγμα μιας νέας εποχής για την τηλεοπτική ενημέρωση. Μιας εποχής, που θα συνδυάζει τα θετικά του παρελθόντος με τις νέες προτάσεις για την «επόμενη ημέρα».
Στο Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου (19:45-21:00) θα ακολουθηθεί η ίδια φιλοσοφία, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Στάθη.
Το Απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων (16:30-16:45), Δευτέρα – Παρασκευή, θα παρουσιάζει η Ελένη Τσαγκά. Θα περιέχει και το Δελτίο Ειδήσεων στη Νοηματική Γλώσσα, το οπ��ίο θα παρουσιάζει ο Κώστας Χριστουδουλάκος.
Διευθυντής ειδήσεων: Κώστας Τσιακανίκας
Διευθυντής σύνταξης: Ανδρέας Ανδρεούλης
Αναπληρώτρια διευθύντρια σύνταξης: Χριστιάνα Χαλκιοπούλου
Αρχισυντάκτης: Ηλίας Παπανικολάου
Προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ: Πέτρος Μποτσαράκος
Προϊσταμένος εξωτερικού ρεπορτάζ: Κωστής Βέιμος
Προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζ: Θόδωρος Ζαρμακούπης