Με την κοιλίτσα φουσκωμένη εμφανίστηκε για πρώτη φορά η καλή του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο που σε πέντε μήνες περίπου θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ζευγάρι δε θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό άλλωστε και η Ισπανίδα δημοσιογράφος δεν είχε εμφανιστεί δημόσια με φουσκωμένη κοιλίτσα για αρκετό καιρό.

«Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τη ζωή σου γιατί σε θαυμάζει ή γιατί του αρέσεις ή όχι , γιατί σε βλέπει στη δουλειά σου. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το δικό μας κόσμο που θα είναι μόνο δικός μας», είπε η Σάρα Καρμπονέρο.

Η αθλητικογράφος που έχει κλέψει την καρδιά του Ισπανού goalkeeper, δήλωσε ότι διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της στο έπακρο.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ζω την κάθε μέρα. Είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία και είμαι πολύ χαρούμενη, συνεχίζω να δουλεύω και να κάνω τα πάντα όσο μου το επιτρέπει το σώμα μου», είπε.

Τον Ιανουάριο η Σάρα Καρμπονέρο θα κρατά στην αγκαλιά της τον δεύτερο άντρα του σπιτιού. Ο διεθνής πορτιέρο είναι ήδη ξετρελαμένος, όπως άλλωστε κι εκείνη.

«Είναι ένα θαύμα της ζωής. Είναι μία περίοδος πολύ όμορφη αν και άγνωστη επομένως πρέπει σιγά σιγά να τη ζω όπως έρχεται γιατί είναι κάτι ξεχωριστό», είπε.

Η δημοσιογράφος και ο Ίκερ Κασίγιας είναι μαζί από το 2010. Όλα ξεκίνησαν από εκείνο το παθιασμένο φιλί που της έδωσε ο τερματοφύλακας μετά την κατάκτηση του μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και γνωστοποίησε έτσι την σχέση τους. Από τότε έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι των ισπανικών μέσων.