Μπορεί η Oprah Winfrey να είναι η βασίλισσα της αμερικανικής τηλεόρασης και μία από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου, με προσωπική περιουσία που αγγίζει τα 2,9 δισ. ευρώ, όμως βρέθηκε η εκπομπή που της έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα.

oprah1.jpg

Βγήκε που λέτε η Oprah στην εκπομπή WGN Morning News, τηλεοπτικού σταθμού του Σικάγο για να μιλήσει για τη νέα της ταινία «The Butler», αλλά τελικά έμεινε με τη χαρά.

Κι αυτό γιατί εκεί που μιλούσε για την ταινία, κόπηκε απότομα η γραμμή την ώρα της εκπομπής.

Φυσικά οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν ήξεραν πού να κρυφτούν από την ντροπή τους, ενώ η παρουσιάστρια Robin Baumgarten δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

oprah2.jpg

«Είναι τόσο συνηθισμένο. Πώς γίνεται να κόβουμε στον αέρα τον μοναδικό καλεσμένο που οι τηλεθεατές μας θα ήθελαν να δουν; Είμαστε τόσο ηλίθιοι», είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Επειδή όμως η Oprah δεν είναι τυχαία, αυτή που είναι, πήρε πίσω στην εκπομπή για να συνεχίσει την συνέντευξή της και να ρίξει και τα καρφάκια της φυσικά.

oprah3.jpg

«Έχετε κάποια θεματάκια που πρέπει να τακτοποιήσετε στην εκπομπή», τους είπε με νόημα η Oprah, δείχνοντας ότι δεν ήταν δικό της το πρόβλημα που κόπηκε η γραμμή.

Τι έκαναν οι παρουσιαστές; Τι να κάνουν καλέ; Είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους.