Τέρμα οι φήμες παιδιά, εδώ υπάρχουν ντοκουμέντα. Ναταλία Γερμανού και Μάνος Ιωάννου είναι μαζί κι ερωτευμένοι και υπάρχουν και οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

natalia1.jpg
Το ζευγάρι, αφού έγινε ο κακός χαμός με τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους, αποφάσισε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

natalia2.jpg

Πρώτη έφτασε στο νυχτερινό κέντρο η Ναταλία Γερμανού με την παρέα της, μιας και ο νεαρός ηθοποιός είχε παράσταση στο Λαύριο.

natalia3.jpg

Η Ναταλία ήθελε να απολαύσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό από την αρχή του προγράμματός του, μιας και οι δυο τους συνεργάζονται και η παρουσιάστρια υπογράφει και τους στίχους του τραγουδιού «Ποτέ ξανά».

natalia4.jpg

Ο Μάνος έφτασε γύρω στις 2 τα μεσάνυχτα και κάθισε αμέσως δίπλα στη σύντροφό του. Μάλιστα οι δυο τους δεν έκαναν τίποτα για να κρύψουν τη σχέση τους. Το τι φιλιά και χάδια αντάλλαξαν δεν λέγεται.

natalia5.jpg

Η Ναταλία χαμογελαστή, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του νεαρού ηθοποιού, κι εκείνος δεν σταματούσε να την κρατά αγκαλιά και να την περιποιείται.

natalia6.jpg