Με δηλώσεις για την «μετακόμιση» από το Μega στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή που ετοιμάζουν με την Φαίη Σκορδά στο κανάλι του Αμαρουσίου, έκανε την ραδιοφωνική του πρεμιέρα ο Γιώργος Λιάγκας!

«Οι εργαζόμενοι πάνε εκεί που τους κάνουν πρόταση και τους θέλουνε», είπε ο παρουσιαστής από το μικρόφωνο του «Real Fm», ενώ χαρακτήρισε το Mega και τον ΑΝΤ1 ως «τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό της ελληνικής τηλεόρασης».

Τονίζοντας πως δεν θα μπει σε λεπτομέρειες, ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε δημόσια τους ανθρώπους του Mega για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία έξι χρόνια, τρία εκ των οποίων μαζί με την Φαίη Σκορδά στην ζώνη 10:00 – 13:00.

«Οι σχέσεις κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Δεν είναι αιώνιες. Κάποια δεδομένα αλλάξανε, κάπ��ια δημιουργήθηκαν. Δεν είναι της παρούσης και δεν αφορούν κανένα.
Πήραμε την απόφαση να πάμε στον ΑΝΤ1 και να κάνουμε ωραία πράγματα», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας, προσθέτοντας πως σήμερα έγινε η πρώτη σύσκεψη στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ, μεταξύ των συνεργατών της θα είναι οι Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Λίτσα Πατέρα, Σπύρος Σούλης, Σάσα Σταμάτη και Ελεάννα Τρυφίδου.