Μαζί με την μεταγραφή, να ‘σου και το «πιπίνι»: ερωτευμένη λέγεται πως είναι η Ναταλία Γερμανού που ακολούθησε την... πεπατημένη της και διατηρεί δεσμό με γνωστό ηθοποιό ετών 25!

manos_ioannou.jpgΣτα «δίχτυα» της πιο γνωστής cougar της ελληνικής showbiz λένε οι πληροφορίες ότι έπεσε ο Μάνος Ιωάννου, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το σήριαλ «Οι Βασιλιάδες» και αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός έφτασαν μέχρι την άκρη της Ελλάδας, καθώς φέρονται να είχαν μυστικό ραντεβού στην Αλεξανδρούπολή, όπου βρέθηκε ο 25χρονος με τον θίασο!

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η παρέα μπήκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης και μαγνήτισε αμέσως τα βλέμματα των θαμώνων. Μαζί με τους ηθοποιούς της παράστασης ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία δεν ήταν καθόλου ...ξέμπαρκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δίπλα στην παρουσιάστρια κάθισε ο Μάνος Ιωάννου και σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ κοντά και, μάλιστα, χωρίς να το κρύβουν!