​Μετά τη μεταγραφή βόμβα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, την ανατροπή κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που όπως σας γράψαμε στο star.gr υπέγραψε στον ΑΝΤ1.

Με ανακοίνωση που μόλις εξέδωσε ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει στο δυναμικό του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού στις 5 Αυγούστου του 2013. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά είδη τηλεοπτικών εκπομπών με εξαιρετική επιτυχία. Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 μετά την υπογραφή συμβολαίου αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι».

Λίγο νωρίτερα, το Mega εξέδωσε ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Μια μακροχρόνια συνεργασία φθάνει σήμερα στο τέλος της. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήρθε στο Mega το 2002 παρουσιάζοντας τη Φάρμα. Ακολούθησαν: Φάρμα Special, Όμορφος Κόσμος, Όμορφος Κόσμος το Πρωί για έξι επιτυχημένες σεζόν, Survivor και Survivor II, Πολύ την Κυριακή, Πιο Πολύ την Κυριακή, Εισοδηματίας, Money Drop, Η Αναζήτηση της Επιτυχίας, Όμορφος Κόσμος² για δύο σεζόν. Η συνεργασία του Γρηγόρη με το Mega φθάνει σήμερα στο τέλος της. Ευχαριστούμε το Γρηγόρη για όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε κ��θε επιτυχία στα νέα του σχέδια».