Επειδή κάτι την έχει πιάσει την Ελένη με το παρελθόν, μετά από τα πλάνα που έδειξε στην εκπομπή της από την εποχή που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1, σήμερα είπε να παίξει και πλάνα από παλιότερες εκ��ομπές της στον ALPHA.

Κι εκεί που είχε ξεκινήσει με ενθουσιασμό να αναπολεί τα παλιά, όταν της είπαν ότι είχαν βάλει στο video και την πρώτη της μέρα, στράβωσε και είπε ότι δε θέλει να το δει.

«Αυτό γιατί μου το βάλατε; Εγώ θέλω να βλέπω μόνο ευχάριστα πλάνα. Εκείνη τη μέρα ήμουν στεναχωρημένη, ήμουν αγχωμένη. Δε θα το δούμε αυτό το video. Δε θέλω να το δω. Θα δούμε το δεύτερο μέρος», είπε η Ελένη και ότι λέει είναι διαταγή.

Επειδή όμως εμείς δε θέλουμε να σας αφήσουμε με την απορία, το βρήκαμε το πλάνο και σας το παρουσιάζουμε, διότι όντως στην πρώτη της εκπομπή στον ALPHA η Ελένη ήταν σαν την Μεγάλη Παρασκευή!

Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε εκείνη τη μέρα. Τόσο άγχος το είχε μη και χάσει το στέμμα της βασί��ισσας. Αλλά ευτυχώς το διατήρησε για κάποια χρόνια ακόμα και βρήκε γρήγορα τους ρυθμούς της.