Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε η διάσημη τηλεσέφ Nigella Lawson, από τον ίδιο τον σύζυγο της, Charles Saatchi, μέσα σε εστιατόριο κατάμεστο από κόσμο.

nigella.JPG
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το ζευγάρι την ώρα που έτρωγε, άρχισε να καυγαδίζει έντονα, με αποτέλεσμα ο 70χρονος δισεκατομμυριούχος και διάσημος έμπορος έργων τέχνης, να σηκωθεί και να την πιάσει βίαια από το λαιμό, σε σημείο που η Nigella πνιγόταν και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου, και παρόλο που η 53χρονη τηλεσέφ δεν έχει πάει στην Αστυνομία επίσημα ώστε να καταθέσει κάποια μήνυση ή κάτι σχετικό, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει τις έρευνες και είναι ενήμεροι για τις βίαιες φωτογραφίες.

nigella2.jpg
Αυτό σημαίνει, πως ο σύζυγος της Charles Saatchi, σίγουρα θα ανακριθεί από ντετέκτιβ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

nigella3.jpg
Το ζευγάρι, είναι παντρεμένο για περίπου δέκα χρόνια, ενώ κοινοί τους φίλοι, λένε πως η Nigella Dawson μετά το περιστατικό ήταν «σοκαρισμένη, και φοβισμένη. Στο βλέμμα της, υπάρχει ο τρόμος. Είναι μια γυναίκα που τον αγαπά αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα ώστε να τον σταματήσει από το να είναι βίαιος και επιθετικός και ασεβής απέναντι της!»

Μάλιστα και οι γείτονες του ζευγαριού μιλάνε για μια βίαιη σχέση μιας και τους είχαν ακούσει και στο παρελθόν να καυγαδίζουν έντονα στη μέση του δρόμου.