Κάτι συμβαίνει εκεί στο Πρωινό mou και κάθε φορά που αναφέρεται το όνομα της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Δ. Αλεξάνδρου γίνεται ο κακός χαμός.

Έτσι και σήμερα, όταν η Σάσα Σταμάτη άρχισε να λέει την είδηση με την Τόνια Σωτηροπούλου που είναι έξαλλη γιατί κάποιοι της έκλεψαν τις φωτογραφίες της από το Instagram, ο Δ. Ουγγαρέζος έσπευσε για μια ακόμα φορά να πάρει τον ρόλο του συνηγόρου του ζευγαριού και ειδικά του Δ. Αλεξάνδρου.

«Της έχει βάλει χέρι ο Αλεξάνδρου να δεις που βγάζει τα προσωπικά τους στη φόρα», είπε η Σάσα και όταν θέλησε να συνεχίσει σε άλλο θέμα, η Φαίη Σκορδά της έκανε παρατήρηση που δεν σχολιάζει το θέμα.

«Συγγνώμη δεν μίλησα πριν; Να τους ξεφτιλίσω θέλετε πρωί, πρωί. Δεν έχω διάθεση Παρασκευγιάτικα να ασχοληθώ με τον κάθε τρελό που ανεβάζει φωτογραφίες και μετά το παίζει Κινέζος», είπε η Σάσα και ακολούθησε η έκρηξη του Ουγγαρέζου.

«Τι σχέση έχει μωρέ ο Αλεξάνδρου μ’ αυτό το θέμα; Σχολιάζεις ένα ποστ της Τόνιας και σου φταίει πάλι ο Αλεξάνδρου; Έχεις εμπάθεια; Τι σχέση έχει ο Αλεξάνδρου;», την ρώτησε ο παρουσιαστής κι εκείνη απάντησε:

«Μαζί είναι στη φωτογραφία».

«Μήπως είσαι ερωτευμένη μαζί του;», την ξαναρώτησε ο Ουγγαρέζος κι εκείνη του είπε:

«Εσύ τι ζόρι τραβάς; Χαλάρωσε, χαλαρά, χαλαρά, μην το παίρνεις έτσι, πάρ’ το αλλιώς»

Ε… κι εκεί τα πήρε άγρια ο Ουγγαρέζος και της είπε:

«Όχι πάρ’ το αλλιώς, δε θα μου πεις εσύ πώς να το πάρω. Εμένα δε θα μου λες πώς θα το πάρω, ακούς;»