Όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι χωρίζουν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Χωρίζουν επαγγελματικά, όχι στην προσωπική τους ζωή βεβαίως, βεβαίως, αφού ουκ ολίγες φορές φέτος ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό mou έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι θα ήθελε να μην είναι του χρόνου στο πρωινό.

Η Φαίη πάλι, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρη για το τι θα γίνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Σίγουρα η συνεργασία μας με τον Γιώργο δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστον, γιατί και οι δύο έχουμε ξεκινήσει από διαφορετικές αφετηρίες και έχουμε μια διαφορετική πορεία. Τώρα πότε θα γίνει, τι θα γίνει του χρόνου δεν ξέρω. Εύχομαι να έχουμε όλοι δουλειά», είπε, αλλά δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να γίνει μια κουβέντα και πάνω σ’ αυτό το θέμα.

«Δεν είναι ότι δεν το συζητάμε αυτό το θέμα. Σαφώς θα θέλαμε να κουβεντιάσουμε και γι’ αυτό, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε τι θέλει το κανάλι και μετά να κουβεντιάσει ο καθένας χωριστά για το τι θέλει να κάνει. Δεν είναι εποχές που λες: “α… εγώ θέλω να κάνω ένα ταξίδι στο διάστημα”. Πρέπει πρώτα να μιλήσουμε. Υποθετικά δεν μπορείς να αποφασίσεις. Θα περιμένουμε πρώτα να ακούσουμε τους υπεύθυνους», είπε.