Δεν της έφτανε της Ρούλας Κορομηλά ο φόβος με τον σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα, έπρεπε να απαντήσει και στο τηλέφωνο σε μια ηλικιωμένη κυρία.

Η κυρία είχε καλέσει λάθος αριθμό, αφού αναζητούσε την φίλη της Παναγιώτα..

Δεν έλεγε να καταλάβει όμως, αφού έπαιρνε και ξανάπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι της παρουσιάστριας.

«Και μέσα σ' όλα προσπαθώ τόση ώρα να πείσω μια ηλικιωμ��νη κυρία πως παίρνει λάθος αριθμό (10 φορές στο σταθερό μου) και πως δεν είμαι η Παναγιώτα.... Κι ενώ μου λέει άλλο αριθμό, πως καλεί τον δικό μου;;(χαχα) Τελικά, μόλις, βγάλαμε άκρη... Την έπεισα ότι δεν είμαι η Παναγιώτα και να μου πει ένα ένα τα νούμερα να πάρω να βρω επιτέλους αυτή την Παναγιώτα μπάς και κοιμηθώ», έγραψε τα ξημερώματα στον λογαριασμό της στο Facebook η Κορομηλά.

Δεν τελείωσε εδώ όμως η ιστορία της παρουσιάστριας, αφού στη συνέχεια έγραψε:

«Έλα που δεν έκλεινε το τηλέφωνο όμως και μου φώναζε πήρεεεεεεεεες;;Αχ! κλαίω! Κλείστε κυρία Κατίνα μου, έμαθα και τα’ όνομά της και θα βρω την άκρη... βρήκα τον άντρα της Παναγιώτας!!! τον ξύπνησα, (χαμπάρι από σεισμό αυτός) και τον παρακάλεσα να επικοινωνήσει με την κυρία Κατίνα (χαχαχαχαχα) γιατί έχω βρει τον μπελά μου...είπε ο χριστιανός! Παίρνω την κυρία Κατίνα να την ενημερώσω πως έκανα ότι μου είπε... πέρασαν 10 λεπτά και πάλι η κυρία Κατίνα μου ζητάει την Παναγιώτα.... έλεοοοοος ... (χαχαχα) τι τραβάω... σήριαλ»!