Με την υπόθεση απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλονίζει την Ελλάδα εδώ και οκτώ μήνες ασχολήθηκε στην τελευταία εκπομπή πριν από το Πάσχα η Αγγελική Νικολούλη.

Εκατό χιλιάδες ευρώ είναι η αμοιβή που προσφέρει η οι��ογένεια του Μάριου σε όποιον μάρτυρα δώσει αξιόπιστες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον αγνοούμενο νέο όπως ανακοίνωσε στο Φως στο Τούνελ ο δικηγόρος και εκπρόσωπος της οικογένειας, κ. Νίκος Ρουσσόπουλος.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε χθες στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη δέχεται απειλές.

«Δεν θέλω να αναφερθώ στο τι βιώνουμε εμείς στο Τούνελ. Δεν ιδρώνει τ' αυτάκι μας! Το λέω σε εσάς που στείλατε ένα περίεργο μήνυμα χθες να το κλείσουμε, να το βουλώσουμε γιατί θα βρεθούμε κάπου. Εγώ θέλω να ελπίζω πως κάποιος θα είναι θαρραλέος και θα μιλήσει» αποκάλυψε και πρόσθεσε

«Κάποιοι που δεν υπολόγιζαν την ανθρώπινη ζωή τον εξαφάνισαν και δεν το έχουν σε τίποτα να σκορπούν απειλές σε εμάς. Δεν θα ξεχάσω χθες το τηλεφώνημα που μου έκαναν. Να το βουλώσω για να μη βρεθώ αλλού! Να το πω τώρα; Ή μη νομίζετε ότι θα σταματήσουμε την υπόθεση αυτή επειδή θα μας κάνετε νταντά; Μας απειλείτε ότι θα βρεθούμε αλλού και θα ψάχνουν εμάς μετά. Δεν ντρέπεστε λίγο κι εσείς και αυτοί που σας καλύπτουν! Άντε μην αρχίσω τώρα»!