Αυτό ήταν παιδιά, αν περιμένατε τώρα κοντά να δείτε την Ελένη νυφούλα για τρίτη φορά, άδικα ράβεστε και ετοιμάζεστε. Όλα σας τα όνειρα τα γκρέμισε σε μια στιγμή η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Οι πιθανότητες να παντρευτεί η Ελένη με τον Μάκη είναι τόσες, όσες να παντρευτώ εγώ. Δε θα γίνει», είπε ορθά κοφτά τη Κατερίνα και μάλλον κάτι θα ξέρει παραπάνω

Όσο για την αντίδραση της Ελένης να φοράει… μπούργκα κάθε φορά που βλέπει μπροστά της παπαράτσο, η συνεργάτιδά της λέει:

«Και τι να κάνει καλέ; Βήχει την τραβάνε, βάζει το χέρι της στη μύτη, την τραβάνε. Εγώ της είπα ότι για Ντουμπάι είναι ότι πρέπει κι εγώ θα πάω από πίσω. Από ένα σημείο και μετά μπουχτίζεις».

Πάντως τώρα που ανεβάζει τις φωτογραφίες στο Twitter τρεις, τρεις, η Κατερίνα το ξεκαθαρίζει ότι δεν τη βάζει ο Μάκης να το κάνει για να διαφημίσει το ξενοδοχείο του.

«Λυσσάει με το Twitter. O Μάκης δεν είναι τέτοιος τύπος. Εγώ πιστεύω ότι την έχουν καταβρεί και κυρίως η Ελένη. Της αρέσει η επαρχία. Ορμάει εκεί στα χωράφια και μαζεύει μαργαρίτες», είπε.