Έχει κλέψει εκατομμύρια καρδιές ανά τον κόσμο ο κούκλος πρίγκιπας του «Game of thrones».

Ο γοητευτικός Νικολάι Κόστερ Γουόλντοου ποζάρει με άνεση μπροστά στον φωτογραφικό φακό γνωστού ανδρικού περιοδικού. Ο δανός πρωταγωνιστής της αμερικανικής δραματικ��ς σειράς φαντασίας δοκιμάζει τις αντοχές του στο σχοινί, επιδεικνύοντας τις ικανότητές του και στη γυμναστική.

«Ο τρόπος για να μείνω σε φόρμα είναι να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Πηγαίνω δυο με τρεις φορές την εβδομάδα. Χρησιμοποιώ απλώς το βάρος του σώματός μου γιατί είμαι βαρύς και αυτή είναι μια γρήγορη προπόνηση» παραδέχεται on camera ο κούκλος ηθοποιός.

Jaime-Lannister-Game-of-Thrones-1.jpeg
Μπορεί ο 42χρονος Νικολάι να κάνει πολλές καρδιές να σκιρτούν με κάθε του βλέμμα εκείνος όμως είναι αφοσιωμένος στις τρεις γυναίκες της ζωής του, την σύζυγο του που είναι πρώην Μις Γροιλανδία και τραγουδίστρια και τι�� δυο κόρες τους.

Παρόλο που είναι πλέον διάσημος διεθνώς εκείνος επιλέγει να ζει στη Δανία με την οικογένεια του και όχι στο λαμπερό Hollywood. Εκεί έχει τη δυνατότητα να γράφει, να σκηνοθετεί και να κάνει την παραγωγή ταινιών.

Οι μετοχές του ανέβηκαν με το ρόλο του Τζέιμι Λάνιστερ στη σειρά «Game of thrones» όπου παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα μετά την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου , περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες του διαδικτύου κατέβασαν και παρακολούθησαν ιντερνετικά το επεισόδιο.