Στον Σουλεϊμάν παλεύει με νύχια και με δόντια να είναι η μοναδική γυναίκα του Σουλτάνου .Στην πραγματικότητα όμως η Χουρέμ Σουλτάν έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του κυρίου που βλέπετε στη φωτογραφία...Είναι ο Καν Ατές, παίκτης του πόλο στην Εθνική ομάδα της Τουρκίας που έχει μάτια μονό για την Μιριέμ Ουζερλί, όπως είναι το πραγματικό της όνομα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 1.5 χρόνο και από τότε ζει μαζί .Η πολυπόθητη πρόταση γάμου έγινε όταν ο Καν Ατες πήρε διαζύγιο με την πρώτη του γυναίκα με την όποια έχει αποκτήσει και δυο κόρες. Οι φωτογράφοι στην Τουρκιά τους κυνηγούν σε κάθε τους έξοδο, καθώς μετά τον Σουλεϊμάν οι μετοχές της έχουν εκτοξευτεί.

Πριν από λίγους μήνες η τουρκογερμανικής καταγωγής Μιριέμ παρέλαβε και το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού για το ρόλο της στο Σουλεϊμάν . Στην Τουρκία, δεν έχει αφήσει σόου για σόου και διαφήμιση για διαφήμιση . Θεωρείται ακριβοπληρωμένη και πολλές φορές οι δημοσιογράφοι ασχολούνται ακόμη και με τα σαρδάμ της.

Δείτε την στο βίντεο την ώρα που βραβεύεται για την ερμηνεία της στον Σουλεϊμάν, καθώς και τα σαρδάμ που έχει κάνει κατά καιρούς on air!