Τα 20 χρόνια τους έκλεισαν οι «Χρυσοί Σκούφοι» που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό Αθηνόραμα και φέτος οι μεγάλοι νικητές ήταν ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Λευτέρης Λαζάρου.

skoufos1.JPG
Το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, αναδείχθηκε ως το καλύτερο της Ελλάδας, κάτι που χαροποίησε πάρα πολύ τον γνωστό chef.

skoufow2.JPG

Για μια ακόμα χρονιά οι Χρυσοί Σκούφοι στήριξαν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και την υψηλή γαστρονομία και οι εντυπώσεις ήταν θετικότατες.