Ελεύθερο χρόνο είχε η Ρία Αντωνίου μέχρι να αρχίσει η νέα της εκπομπή στην ιταλική TV και... έσκυψε στα γόνατα, για μία σέξι φωτογράφηση που κόβει την ανάσα!

Η «εκρηκτική» ξανθιά φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Esquire» φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, ενώ την παράσταση κλέβουν οι πόζες της γονατιστή, ως αναβάτισσα αλόγου, αλλά και με μία μπάλα ποδοσφαίρου.

«Έχω αλλάξει. Μ' έχει αλλάξει η ζωή, όπως όλους μας. Η αλλαγή δεν είναι πλέον θέμα επιλογής, αλλά επιβίωσης. Προ τριετίας όλοι κάναμε πράγματα που τώρα φαντάζουν υπερβολικά, αλλά έτσι ήταν τότε το σύστημα. Έχω χαμηλώσει το προφίλ μου και επιδιώκω να εκτίθεμαι όσο το δυνατόν λιγότερο στα μέσα», λέει η Ρία στο περιοδικό.

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα ενός μουσικοχορευτικού σόου στην ιταλική TV, στο οποίο θα πάρει μέρος, το σέξι μοντέλο καταλήγει: «την έχω πληρώσει την έκθεση και το "γιατί" ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω κατηγορηθεί για γυμνά, για επεμβάσεις, για καλλιστεία, για τα τραγούδια μου. Μόνο για την κρίση δεν έχω κατηγορηθεί»!

Κάνε κλικ και δες στο βίντεο την σέξι φωτογράφηση της Ρίας Αντωνίου