Δύο κυκλικές σκηνές και μία... πασαρέλα θα έχουν στην διάθεσή τους οι εκπρόσωποι των 39 χωρών που θα πάρουν μέρος στην 58η Eurovision!

Όπως έχει γράψει στο παρελθόν το star.gr, ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού θα γίνει στο «Malmo Arena», που κατασκευάστηκε το 2008 και χωρά 15.000 θεατές, ενώ από το 2009 φιλοξενεί την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που εκπροσωπεί την Σουηδία στην μουσική γιορτή της Ευρώπης, καθώς επίσης συναυλίες και συνέδρια.

eurovision2013_stage.jpgΕπισημαίνοντας πως στόχος είναι να ενώσει καλλιτέχνες και κοινό, η κρατική τηλεόραση της Σουηδίας, SVT, αποκάλυψε τα σχέδια του stage που θα στηθεί τον Μάιο: η κεντρική σκηνή θα είναι κυκλική και θα ενώνεται με έναν διάδρομο – πασαρέλα με μία μικρότερη κυκλική σκηνή, στην άλλη άκρη του σταδίου!

Πρώτη μούρη, μπροστά στο κεντρικό stage θα είναι όρθιοι fans του διαγωνισμού, ενώ στο υπόλοιπο μέρος της κεντρικής σκηνής και στην υπόλοιπη αρένα θα υπάρχουν τα «συνηθισμένα» καθίσματα.

Θυμίζουμε πως οι δύο ημιτελικοί της 58ης Eurovision θα διεξαχθούν στις 14 και 16 Μαΐου (η Κύπρος εμφανίζεται την πρώτη βραδιά και η Ελλάδα την δεύτερη), ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 18 του μήνα! Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, για πρώτη φορά από το 1995, θα υπάρχει ένας παρουσιαστής: χρέη οικοδέσποινας θα εκτελεί η 42χρονη κωμικός και παρουσιάστρια, Petra Mede.