Συνέδριο για την ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα στη διεθνή αγορά με χορηγό το STAR πραγματοποιήθηκε παρουσιάζοντας τη σπουδαιότητα των ελληνικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές και στην ελληνική οικονομία.

Ο τίτλος του συνεδρίου ήταν «Ελληνική Γαστρονομία και προϊόντα στη διεθνή αγορά» και πραγματοποιήθηκε χθες και αφορούσε στην εξαγωγή των ελληνικώ�� προϊόντων σε όλο τον κόσμο, στην σπουδαιότητα της ελληνικής διατροφής, αλλά όπως υποστήριξε και ο κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου, Σ. Μαλέλης, στη σημασία τους στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

«Η διέξοδος στην κρίση είναι η δική μας παραγωγή. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι οι Έλληνες παραγωγοί υπάρχουν, τα ελληνικά προϊόντα υπάρχουν, τα ελληνικά προϊόντα βγαίνουν στο εξωτερικό και έχουν μια πάρα πολύ μεγάλη αύξηση. Εμείς σαν STAR έχουμε πάρει τη στρατηγική απόφαση να προωθούμε τα προϊόντα σας. Το κάνουμε συνειδητά και η επιλογή μας αυτή είναι πολιτική και πιστεύουμε ότι είναι διέξοδος για να βγούμε από την κρίση», είπε ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, Στ. Μαλέλης.