Το ότι δεν θα πάρει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision με την Θωμαή Απέργη -βασική αντίπαλο της πρώην αγαπημένης του Αγγελικής Ηλιάδη- αποκάλυψε ο Κώστας Μηλιωτάκης!

Επιβεβαιώνοντας ότι κατ��θεσε μία ροκ μπαλάντα, σε στίχους της Ρεβάκκας Ρούσση, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο συνθέτης είπε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» ότι δεν πρόλαβαν και η πρότασή τους δεν ισχύει πια.

«Δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας και ειδικά με την Αγγελική. Έχουμε ζήσει τόσα πράγματα... Εγώ είμαι συνθέτης και κάνω τη δουλειά μου», συνέχισε ο Κώστας Μηλιωτάκης, προσθέτοντας πως δεν έδωσε το τραγούδι στην πρώην του καθότι η ίδια έχει δηλώσει πως δεν θέλει να διαγωνιστεί με μπαλάντα.

Σχολιάζοντας το ότι η τραογυδίστρια έσβησε το τατουάζ με το όνομά του από το χέρι της, ο συνθέτης είπε: «η σχέση μου με την Αγγελική, είναι μεγαλύτερη από ένα γάμο ή μία συμβίωση. Μετά από τόσα τραγούδια, έχει γράψει το όνομά της στην καριέρα μου ως συνθέτης και εγώ το δικό μου στις επιτυχίες της... Καλά έκανε και το έσβησε».