​Για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, Νίκο Μουτσινά, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μαίρη Συνατσάκη μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην κάμερα του Star.

Η παρουσιάστρια ντυμένη με ένα στράπλες νυφικό ετοιμαζόταν για… φωτογράφιση! Ακόμα δεν έφτασε η ώρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Τον αγαπώ τον Νίκο Μουτσινά. Θα του πηγαίνει πολύ ο “αδύναμος κρίκος”. Θα το κάνει εντελώς διαφορετικά από το πολύ πετυχημένο της Ακρίτα» υποστηρίζει η Κατερίνα.

Για την πολυσυζητημένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε «μου παίρνεις τη θέση στο μακιγιάζ Κωνσταντίνα»…. Όσο για το αν θέλει να «φάει» τη θέση της Ναταλίας Γερμανού, η ίδια ισχυρίζεται πως είναι «χιτσοκοκικό σενάριο». Ενώ την υποστηρίζει λέγοντας «νέα πρόσωπα. Ας δώσουμε λίγο χώρο»..

Ευγενία Μανωλίδου ή Μαίρη Συνατσάκη; «Αγαπώ Μαίρη, αλλά θεωρώ ότι αυτή η εκπομπή την εγκλωβίζει σε ένα συγκεκριμένο concept. The best είναι η Ευγενία».

Γιατί δεν πήγε στο «Dancing with the stars»; «Δε συνέφερε γιατί έπρεπε να είμαι με 4 χορευτές για να με σηκώνουν. Άσε που οι προπονήσεις είναι τετράωερες» είπε.