Θέλετε να μάθετε πώς είπε στον σύζυγο της, Θέμη Σοφό, ότι είναι έγκυος η Σταματίνα Τσιμτιλή; Βαρετά! Και δεν το λέμε εμείς, η ίδια το λέει!

Σήμερα μιλώντας για την εγκυμοσύνη της είπε πώς ήταν βαρετός ο τρόπος που το αποκάλυψε στον άντρα της και αν είχε την ευκαιρία να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα το άλλαζε.

«Μου είχε πει ο γιατρός να κάνω πρωί το τεστ. Ήθελα να πάω τουαλέτα, κοίταξα το ρολόι και ήταν έξι, οπότε μου φάνηκε πολύ καλή ώρα… Όταν βγήκε θετικό, πήγα στο κρεβάτι, που ο Θέμης κοιμόταν και του είπα: «Αγάπη μου είμαι έγκυος» και εκείνος που ήταν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου δεν το πολυσυνειδητοποίησε. Μου είπε «Μπράβο κοριτσάκι μου, πολύ ευχάριστο» και… κοιμηθήκαμε πάλι»!!!

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πώς παρόλα αυτά το συναίσθημα που υπήρχε, όταν ξύπνησαν το πρωί ήταν μοναδικό.

Δεν δίστασε κιόλας να αποκαλύψει πώς η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας της, γιατί από την αρχή είχαν συμφωνήσει με τον σύζυγο της να τηρήσουν τις παραδόσεις (αν είναι κορίτσι αποφασίζει η γυναίκα το όνομα, αν είναι αγόρι ο άντρας). Όταν με το καλό γεννηθεί θα πάρει το όνομα Παναγιώτα, όμως επειδή δεν αρέσει στην παρουσιάστρια μάλλον θα την φωνάζουν Νάγια.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή "Μες την Καλή Χαρά"...