Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, κι έτσι η Ρούλα Κορομηλά, ελέω κρίσης αποφάσισε να αποχωριστεί το ησυχαστήριό της στη Μύκονο και να του βάλει πωλητήριο.

roula1.jpegΣύμφωνα με δημοσιεύματα, η γνωστή παρουσιάστρια, αποφάσισε να πουλήσει τη βίλα της στη Μύκονο, την οποία απέκτησε το 2000, μιας και η οικονομική κρίση σαρώνει και η Ρούλα θέλει να νιώθει ασφάλεια μέσα σε αυτό το ρευστό περιβάλλον.

roula2.jpegΗ βίλα βρίσκεται στην περιοχή Αλεομάνδρα και έχει απίστευτη θέα στη θάλασσα και στη Δήλο. Πρόκειται για το ησυχαστήριο της Ρούλας, στο οποίο συνήθιζε να πηγαίνει όποτε ήθελε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

roula3.jpeg


Η βίλα έχει έκταση 500 τ.μ και βρίσκεται σε οικόπεδο ενός στρέμματος. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, με τα δύο από αυτά να βρίσκονται εκτός του κεντρικού κτιρίου και να λειτουργούν ως ξενώνες με δικό τους wc. Έχει επίσης πισίνα, αλλά και ιδιωτική παραλία, ενώ ακολουθεί πιστά την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

roula4.jpegΤη διακόσμηση έχει επιμεληθεί η ίδια η παρουσιάστρια, με το λευκό και το γαλάζιο να κυριαρχούν σε όλους τους χώρους.

roula5.jpeg


Στη συγκεκριμένη βίλα μάλιστα, οι παπαράτσι… «τσάκωσαν» για πρώτη φορά τη Δούκισσα Νομικού και τον Χρήστο Χολίδη, επιβεβαιώνοντας τότε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.
Και μπορεί τόσα χρόνια να πρόσφερε στην Ρούλα Κορομηλά στιγμές απομόνωσης από τα φώτα της δημοσιότητας, χαλάρωσης και ξεκούρασης, ήρθε όμως η ώρα να το αποχωριστεί.