Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Μετά από έξι πετυχημένες σαιζόν, το αγαπημένο σας «Gossip Girl» έφτασε στο τέλος του.

Το δέκατο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς προβ��ήθηκε στην Αμερική τη Δευτέρα .

Το star.gr βρήκε μια εικόνα κλειδί που τα λέει όλα.

«Έχω ξαναπεί πως το τέλος είναι ονειρεμένο, με αναδρομή στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον» είπε η παραγωγός του «Gοssip Girl».

1355772044_ed-westwick-lg.jpg
Τι βλέπουμε στη φωτογραφία του περιοδικού Us Weekly; Τον πρωταγωνιστή Chuck Bass να φοράει το δαχτυλίδι, γεγονός που σημαίνει ότι παντρεύτηκε! Ποια παντρεύτηκε;; Ο νους μας δεν πηγαίνει αλλού, παρά στη Blair Waldorf!

Τώρα το μικρό αγοράκι σε ποιον ανήκει;; Μα δεν γίνεται να είναι παιδί άλλου… Φοράει στο πέτο το ίδιο λουλούδι με του μπαμπά του, Chuck, κοστούμι και είναι περιποιημένος όπως και �� Chuck!!

Πόσες σαιζόν περιμέναμε για να το δούμε;; Επιτέλους! Έφτασε η ώρα..

Τι άλλο θα δούμε;; Δυο γάμους, γεννητούρια, ενώ θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του πραγματικού blogger-Gossip Girl!!

Να σας πούμε πως το τελευταίο επεισόδιο διαρκεί δυο ολόκληρες ώρες!!

Να σημειώσουμε πως κάποιοι «ξεχασμένοι» αγαπημένοι χαρακτήρες θα κάνουν την επανεμφάνιση τους! Η αδερφή του Dan, Jenny Humphrey, o αδερφός της Serrena, Erik van der Woodsen και η Juliet Sharp.

H Blake Lively σε συνέντευξη της για τη σειρά είπε πως «το Gossip Girl είναι καταπληκτικό, αλλά είμαι περίεργη να δω τι μου επιφυλάσσει ο χώρος της υποκριτικής για το μέλλον… Γιατί όπως ξέρετε διήρκησε έξι χρόνια… Δεν θεωρώ πως αυτό είναι η καλύτερη δουλειά που μπορώ να δείξω στον κόσμο. Αλλά είμαι τυχερή που είχα αυτή την εμπειρία και την τύχη»…