Τα reality… νέας γενιάς έχουν γίνει ακόμα πιο σκληρά, προσφέροντας ωμό θέαμα σε ένα τηλεοπτικό κοινό που τελικά παρακολουθεί ότι του πασάρουν, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση σε ότι πιο trash μεταδίδεται από τη μικρή οθόνη.

Πάρτε για παράδειγμα το «Big Sister», ένα reality τύπου Big Brother, στο οποίο όμως οι τηλεθεατές παρακολουθούν τις σεξουαλικές δραστηριότητες 40 γυναικών με παίκτες – πελάτες. Όλα αυτά στην τσέχικη τηλεόραση, με τα σεξουαλικά όργια να δίνουν και να παίρνουν.

sister.JPG

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει και το reality «Toddlers and Tiaras», όπου μικρά κοριτσάκια 2 – 4 ετών παίρνουν μέρος σε παιδικά καλλιστεία, φοράνε make up και κάνουν χτενίσματα υπερπαραγωγή, ενώ συμπεριφέρονται σαν μικρομέγαλα. Και μπορεί οι αντιδράσεις να ήταν πολλές, πολλοί όμως είναι και οι φανατικοί θαυμαστές του show που το έκαναν το… «θαύμα» τους και αυτή τη στιγμή παίζεται ο τέταρτος κύκλος του στην αμερικανική τηλεόραση.

toddlers.jpg


Το «Extreme Cougar Wives» πάλι είναι ένα reality, όπου παρακολουθούμε τις ζωές τριών κυριών που τα έχουν τα χρονάκια τους και έχουν δεσμό με άνδρες που θα μπορούσαν να είναι γιοι του, ακόμα και εγγονοί τους!!!!

Extreme-Cougar-Wives-Photo-490x275.jpg

Ένα ακόμα reality που ξενίζει είναι το αμερικανικό «The Breakdown», που παρακολουθεί τις ζωές των σιαμαί��ν κοριτσιών Άμπι και Μπρίτανι Χένσελ. Στο reality τις βλέπουμε να οδηγούν, να κάνουν ποδήλατο, να ψωνίζουν και όλα όσα κάνουν οι… «φυσιολογικοί» άνθρωποι.

siamaia.jpg


Στη Μ. Βρετανία από την άλλη, το Channel 4 έχει αναλάβει να αποκαταστήσει τα όποια αισθητικά και ιατρικά προβλήματα των Βρετανών. Έχετε περίεργο στήθος, κάποιο σημείο του σώματός σας έχει… περίεργη κλίση; Καλέ μην ντρέπεστε, στο «Embarrassing Bodies» πάνε όλοι όσοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και ντρέπονται να πάνε στον γιαστρό.

Embarrassing-Bodies-006.jpgΓια το τέλος αφήσαμε το «Starving Secrets», ένα reality της αμερικανικής τηλεόρασης που παρακολουθούσε τον αγώνα δέκα γυναικών, ηλικίας 19 – 43 στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τη νευρική ανορεξία , τη βουλιμία και άλλες διατροφικές διαταραχές.

starving.jpg