Στον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο ετοιμάζεται να παίξει η Δούκισσα Νομικού!

Η παρουσιάστρια, θα υποδυθεί μια Γαλλίδα, την «Κολέτ», η οποία συμμετέχει σε ένα ερωτικό τρίγωνο, στη νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, «Λιμουζίνα».

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν μες τον Ιανουάριο, όπως διαβάζουμε στο Flix, ενώ η Δούκισσα στο blog της στο entertv, δηλώνει κατενθουσιασμένη από το νέο της εγχείρημα:

«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορ��ύσα να φανταστώ αυτό που μου συμβαίνει! Το ταξίδι μου με την “λιμουζίνα” του Νίκου Παναγιωτόπουλου με έχει ενθουσιάσει!»

Όσο για το χαρακτήρα που υποδύεται; λέει πως η «"Κολέτ" είναι «νέα και όμορφη. Δεν φοβάται τίποτα. Κοιτάζει κατάματα τη ζωή και διεκδικεί αυτό που θέλει. Την “τραβάει” η κουλτούρα κι ας μην είναι η ίδια μέσα σε αυτήν. Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στη Λιμόζ, έχει ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο που δεν περνάει απαρατήρητο. Αυτή είναι η “Λιμουζίνα”. Ναι, έτσι λέγονται οι γυναίκες που είναι από τη Λιμόζ. Η Κολέτ είναι μία Λιμουζίνα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πολύ! Πάρα πολύ! Τα υπόλοιπα, θα τα δείτε σε λίγο καιρό στη μεγάλη οθόνη!»


Κάντε κλικ στο video και δείτε παρασκήνια από τα γυρίσματα...