πρώτη ανάρτηση: 14-12-2012, 04:40

Καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Η τραγουδίστρια μίλησε για την περσινή συμμετοχή της στο «Dancing with The Stars» αλλά και για το «καυτό» tango που χορεύει με μια γυναίκα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος της ζήτησε να του μάθει να χορεύει tango κι εκείνη το έκανε ανεβάζοντας τη… θερμοκρασία.

Η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να υποβληθεί σε «δύσκολες» ερωτήσεις, κι ο δημοσιογράφος δεν της χάλασε το χατήρι… «Σ' αρέσει να είναι μεγάλος ή μικρός; Και σε ηλικία και σε μέγεθος», ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και η τραγουδίστρια με χαμόγελο και χωρίς να κομπλάρει απάντησε «κάτι ενδιάμεσο» διευκρινίζοντας πως το μέγεθος παίζει ρόλο, αν είναι ανύπαρκτο υπάρχει πρόβλημα. «Αν δεν υπάρχει καν, τότε παίζει ρόλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το σεξ, η τραγουδίστρια τόνισε «είναι αργά... έχω και καιρό...», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν έχει έρθει σε ερωτική πράξη αυτό το διάστημα.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως είναι αθυρόστομη όταν τσαντίζεται καθώς και ότι στα νεύρα της επάνω σπάει, ρίχνει χαστούκια και «ξεφεύγει».

Σε ερώτηση για τον αν έχει πει την παγκοσμίου φήμης λέξη «μ@...ς» σε έναν άντρα, η τραγουδίστρια απάντησε: «Αυτό δεν είναι τίποτα…». Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η χειρότερη λέξη που έχει πει σε έναν άντρα «αρχίζει από Α» και πως έχει φάει χαστούκι, αλλά έχει δώσει πιο πολλά.