Πιο σόου και από τον ίδιο τον διαγωνισμό έχει καταντήσει το αν η Ελλάδα θα πάρει μέρος ή όχι στην Eurovision του 2013: το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΕΡΤ θα μεταδώσει τον διαγωνισμό, ενώ η απόφαση για το αν θα πάμε στο Μάλμε τον Μάιο θα ληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το Δ.Σ. της ΕΡΤ συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης για το θέμα, ωστόσο, οριστική απόφαση δεν βγήκε ποτέ.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με επικρατέστερο, αυτή την στιγμή, την... απουσία μας, ενώ η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσουμε αν θα πάμε ή όχι στον διαγωνισμό είναι η 15η Δεκεμβρίου.

Το χθεσινό Δ.Σ. της ΕΡΤ, με ψήφους 6 υπέρ και 1 κατά, αποφάσισε την απομάκρυνση του Κώστα Σπυρόπουλου από τη θέση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης, με τα καθήκοντά του να ασκούνται προσωρινά από τον Τζώνυ Καλημέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο κ. Καλημέρης θα έχει σειρά επαφών με wannabe χορηγούς που είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα ώστε η Ελλάδα να ταξιδέψει στη Σουηδία, ενώ το θρίλερ με την συμμετοχή μας αναμένεται να τελειώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πάντως, γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα βάλει από την τσέπη της 120.000 ευρώ για την Eurovision και η διοργάνωση του Μάλμε θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.