Πλούσιο ��ίναι το παρασκήνιο στο «Dancing With The Stars», λίγο πριν το αποψινό live: τα «καρφάκια» δεν σταματούν, ενώ πίσω από τις κάμερες υπάρχει κόντρα ανάμεσα στην Έλενα Παπαβασιλείου και την Λάουρα Νάργες στις οποίες μάλιστα έχουν βγάλει και παρατσούκλια!

«Πρώτη φορά το ακούω ότι με λένε “Πετρίδη”», είπε στην κάμερα του Star η Έλενα Παπαβασιλείου, ενώ άγνοια για το παρατσούκλι της, το «μπαλαρίνα» δήλωσε και η Λάουρα Νάργες. Αμφότερες, πάντως, τονίζουν πως κόντρα δεν υπάρχει κι ας βουίζουν τα backstage…

To ότι ζήτησε να αλλάξει ντάμα διέψευσε ο Γιάννης Αϊβάζης, τον οποίο οι φήμες θέλουν δυσαρεστημένο με την «χημεία» τους και τα... 4άρια που πέφτουν.

Στο μεταξύ, η Βάνα Μπάρμπα παραπέμπει στον κόσμο για την παραμονή της στο σόου χορού, παρά το ότι η ίδια σε συνέντευξή της δήλωσε ότι έχει ακόμα δύο εβδομάδες μιας και ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο θέατρο!

Άγνοια για την επιθυμία της ηθοποιού δήλωσε ο παρτενέρ της, Θοδωρής Παναγάκος, προσθέτοντας πως ακούει τις διάφορες συνεντεύξεις της, αλλά στον ίδιο δεν έχει πει κουβέντα...

Δείτε στο βίντεο όλο το παρασκήνιο του «Dancing»