Δεν λέει να κοπάσει ο «πόλεμος» μεταξύ του Σίλα Σεραφείμ και διάσημων χορευτών του «Dancing With The Stars», με τον Γιάννη Αϊβάζη να συνεχίζει τα αιχμηρά σχόλια και τη Βάνα Μπάρμπα να απαντά πως... δεν τον γνωρίζει!

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σίλας αλλά η γνώ��η του είναι σεβαστή», είπε η Βάνα Μπάρμπα, σχολιάζοντας την ατάκα του Σίλα Σεραφείμ που την συμβούλευσε να... αφήσει το θέατρο γιατί κι εκείνο ποτέ δεν την είχε πιάσει.

Την ίδια ώρα, Γιάννης Αϊβάζης και Σίλας Σεραφείμ συνεχίζουν τα «καρφιά», που ξεκίνησαν μέσω Twitter.

«Έκανε δήλωση ο Αϊβάζης ότι είναι αντιδεοντολογικό να κρίνεις συναδέλφους. Είναι αντιδεοντολογικό να σχολιάζω παίκτες του χάντμπολ;», είπε on camera ο Σεραφείμ, για να εισπράξει την απάντηση: «το να κρίνεις έναν συνάδελφο για το αν είναι καλός ηθοποιός ή όχι είναι καυστικότητα ; Δεν είναι! Εκεί που σταματά η εξυπνάδα αρχίζει η ηλιθιότητα .., η χαζομάρα είναι χαζομάρα και η ηλιθιότητα είναι ηλιθιότητα και στην Ελλάδα μας κυριεύει αυτό».

Παράλληλα, ο Αϊβάζης υπενθύμισε όλο νόημα πως ο Σίλας Σεραφείμ τον είχε ζητήσει για guest στα «Σφηνάκια» κι εκείνος είχε δεχτεί και κατέληξε: «ποιους πρέπει να κατακρίνουμε; Εμάς ή αυτούς που τα λένε ; Γιατί τελικά δεν τους ξέρει κανείς και τους μαθαίνουν μέσα από εμάς, από το “Dancing”, εμένα, το δελτίο... Όταν βλέπουν την φάτσα τους είναι ευχαριστημένοι»!

Δείτε στο βίντεο την κόντρα Αϊβάζη - Σεραφείμ - Μπάρμπα