Η Νάντια Μπουλέ ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι, πρωταγωνιστώντας στο μιούζικαλ Fame και όπως λέει και η ίδια, αν και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη θα ήθελε πάρα πολύ να το συνεχίσει.

«Το μιούζικαλ είναι όντως κάτι πάρα πολύ καινούργιο για μένα, αλλά είναι κάτι που συνδυάζει πολλά πράγματα μαζί. Έχει μέσα τραγούδι, έχει χορό και έχει και πρόζα που είναι το πιο καινούργιο στοιχείο για μένα, αλλά ναι θα ήθελα πάρα πολύ να το συνεχίσω», είπε η παρουσιάστρια στην κάμερα του STAR.

Η Νάντια θα υποδυθεί τη Σερίνα, ένα κορίτσι αρκετά συνεσταλμένο και αφελές και όπως είπε δούλεψε πάρα πολύ το κομμάτι της πρόζας για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά στην τηλεόραση; Δεν της γυρίζει την πλάτη, αλλά προς το παρόν το παιχνίδι που ετοίμαζε να παρουσιάσει έχει μπει στο ψυγείο και μέχρι στιγμής ούτε και η ίδια ξέρει τι πρόκειται να συμβεί.

«Τηλεοπτικά ελπίζω την επόμενη χρονιά, από τις αρχές του Γενάρη δηλαδή να έχουμε νέα. Προς το παρόν δεν γνωρίζω κάτι άλλο, είναι τα πράγματα λίγο δύσκολα σε σχέση με τον προγραμματισμό, ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Θέλω πάρα πολύ να βγει, πιστεύω πάρα πολύ σ’ αυτό το project», είπε η Νάντια, αλλά μέχρι εκεί. Για τα περαιτέρω ξέρει μόνο ο ΑΝΤ1.