Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του και δεν το κρύβει. Έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον καλούσαν στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, πήρε μαζί και την αγαπημένη του, την Κατερίνα, αφού δεν μπορεί στιγμή μακριά της.

arni1.jpgarni2.jpg


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους έμειναν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης και έγιναν και πάλι παιδιά, αφού επισκέφτηκαν το Χωριό του Άη Βασίλη που έχει στηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Εκεί οι δυο τους έβγαζαν φωτογραφίες, ενώ ο Γρηγόρης δεν αρνήθηκε να μιλήσει στον κόσμο που του μιλούσε.

arni3.jpg

Μάλιστα σύστησε την καλή του σε αρκετούς φίλους του, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου μαζί με μεγάλη παρέα έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, με τον Γρηγόρη να είναι η ψυχή της παρέας.

Το απόγευμα, το ζευγάρι ήπιε το καφεδάκι του στο καφέ ενός φίλου του παρουσιαστή και ήταν άκρως διαχυτικό. Τα δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια δεν φοβήθηκαν τα αδιάκριτα βλέμματα και αντάλλασσαν όλη την ώρα χάδια και παθιασμένα φιλιά.

arni4.jpgΆνθρωποι που τους είδαν από κοντά μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ενώ ήδη οι δυο τους έχουν ξεκινήσει να προγραμματίζουν τη χριστουγεννιάτική απόδρασή τους που μάλλον θα γίνει κάπου στη Βόρεια Ελλάδα.