​Η Φαίη Σκορδά φωτογραφήθηκε με sexy φορέματα και φούστες, ενώ μίλησε για την τηλεόραση και τις εναλλακτικές της, την οικογένεια της, το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί και τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Ποια η εναλλακτική της άμα τελειώσει από την τηλεόραση

«Θα πουλάω παγωτά! Σκέφτομαι, βέβαια, ποιος θα τα αγοράζει και αυτά τώρα πια... Έλεγα πως και να μην δούλευα στην τηλεόραση, θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε άλλο και όταν με ρωτούσαν τι ακριβώς, απαντούσα ότι θα πουλούσα παγωτά. Σήμερα, λοιπόν, ζω το σήμερα. Δεν μπορείς να ζεις με το «αν» και με το «θα», γιατί χάνεις το «τώρα». Υπάρχει το σήμερα, οπότε αυτό ζω. Εάν κάποια στιγμή σταματήσει, τότε εντάξει. Γενικώς πάντως μου αρέσουν πάρα πολύ τα γλυκά».

faih.jpgskor.jpg
Η παρουσιάστρια μίλησε για την επικοινωνία που έχει με τον κόσμο, λέγοντας χαρ��κτηριστικά πως «στο Alter κάθε μέρα μετά την εκπομπή έβρισκα τη λίστα με τους αριθμούς των τηλεθεατών που είχαν καλέσει, τους τηλεφωνούσα και τους ρωτούσα πως τους φάνηκε η εκπομπή».

Ποιος είναι ο πιο συχνός λόγος που τσακώνεται με τον Γιώργο

«Δεν υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν και πράγματα που δεν μου αρέσουν στον Γιώργο, υπάρχουν στιγμές. Δηλαδή, το χιούμορ του είναι αυτό που με κέρδισε, που με έκανε να τον ερωτευτώ. Αλλά όταν είσαι σε μια κατάσταση που το μωρό δεν τρώει, κάτι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο σπίτι και εκείνος συνεχίζει να κάνει πλάκα, ε, τότε λες «σταμάτα πια!». Υπάρχουν στιγμές που τον λατρεύω και στιγμές που λέω φτάνει, όπως σ��μβαίνει σε όλα τα ζευγάρια».

Θα ήθελε δεύτερο παιδί;

«Ε, ναι! Το σκεφτόμαστε. Μακάρι να έρθει-να κοιμηθεί βέβαια το πρώτο-και να έρθει»…

skor fai.jpgfaii.jpg
Πως νιώθει που βρίσκεται κάθε εβδομάδα στα πρωτοσέλιδα

«Δεν ήταν ποτέ στόχος μου η δημοσιότητα, γι’ αυτό και δεν είχα φανταστεί ότι θα ακολουθήσει όλο αυτό. Από την άλλη, δεν το καταλαβαίνω κιόλας, γιατί μπορεί μεν να κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά η καθημερινότητά μου δεν αλλάζει. Εί��αι η ίδια που θα ήταν αν έκανα και μια οποιαδήποτε άλλη. Το να δουλέψω στην τηλεόραση ήταν κάτι που το ήθελα και είμαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή που το κατάφερα. Μου άρεσε πάντα αυτό το αντικείμενο γιατί αγαπούσα την επαφή με τον κόσμο. Τα γύρω-γύρω μπορεί να υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι εξαρτάται από το χαρακτήρα και τις βάσεις που έχεις από το σπίτι σου, για να κρατήσεις συγκεκριμένες αρχές. Η δουλειά μου δεν με έχει αλλάξει ως άνθρωπο».

Πως έχασε σε χρόνο ντε τε τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Ως εγκυμονούσα πήρα πάνω από είκοσι κιλά. Στα δεκαοκτώ σταμάτησα να ζυγίζομαι! Δεν έκανα γυμναστική, δεν έκανα ειδική διατροφή... Όλη μέρα έτρωγα. Δεν τα έχασα και αμέσως τα κιλά. Ό,τι και να γίνει, πρέπει να περάσουν δώδεκα μήνες για να επανέλθει το σώμα μιας γυναίκας. Τουλάχιστον σε μένα αυτό είδα. Τώρα άρχισε το σώμα μου να επανέρχεται. Εγώ έκανα γυμναστική, συγκεκριμένα TRX. Πρέπει να το ξαναρχίσω γιατί τώρα είδα πως όλα είναι ok και το σταμάτησα».