Εξοδούχος ήταν την περασμένη Κυριακή ο Ματέο Παντζόπουλος και το Λενιώ τα παράτησε όλα και πήγε να συναντήσει τον καλό της!!!! Πήρε τα ταπεράκια της, πήρε καθαρά εσώρουχα του καλού της και έτρεξε στην Τρίπολη για να δει πώς τα περνάει το στρατευμένο νιάτο, ο Ματέο!

menego1.jpg

Η Ελένη θέλησε έτσι να αναπτερώσει το ηθικό του συντρόφου της, που όσο να πεις είναι κάπως πεσμένο, ενώ πολύ της είχε λείψει κι εκείνης, αφού νιώθει μεγάλη μοναξιά τώρα που ο Ματέο υπηρετεί τη θητεία του.

menego2.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερωτευμένο ζευγαράκι πήγε για φαγητό στην Τρίπολη και συζήτησαν για όλα όσα έχουν συμβεί το διάστημα που είναι χωριστά.

menego3.jpg

Τη Δευτέρα μάλιστα από την εκπομπή της δεν έκρυψε ότι της έχει λείψει πολύ η… φύση, τα Άχλα δηλαδή, στα οποία πήγαινε κάθε Σαββατοκύριακο παρέα με τον καλό της.

menego4.jpg

Αντί λοιπόν να βολτάρει στην υπέροχη παραλία και να φροντίζει το κτήμα του Ματέο, το Ελενάκι το έχει ρίξει στα ψώνια και στις κοινωνικές υποχρεώσεις. Έτσι, ο φωτογραφικός φακός της τσάκωσε τη μια μέρα να ψωνίζει… άνθη για το σπίτι της και την άλλη να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας σε super market στο Πικέρμι.

menego5.jpg


Τώρα που ο Ματέο είναι μακριά, μόνο τα ψώνια της έμειναν της Ελένης. Υπομονή βρε κορίτσι μου. Ένας μήνας έμεινε και θα τον έχεις και πάλι τον καλό σου στην αγκαλιά σου.

menego6.jpg