Σε μια παρεξήγηση υποστηρίζει η Νικολέττα Ράλλη, πως οφείλεται η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σ΄εκείνη και την Ελεονώρα Μελέτη.

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Νικολέττα Ράλλη, όπου μεταξύ αλλων είπε πως «ήμουν σίγουρη ότι η εκπομπή της Ελεονώρας δεν θα πήγαινε καλά», η Ράλλη, βγήκε στο Θέμο και εξήγησε τι πραγματικά συνέβη:

«Το πήρε προσωπικά η Ελεονώρα αυτό που είπα! Έλεγα ότι ήμουν σίγουρη πως δεν θα πάει καλά η εκπομπή της. Ούτε τη στόλισα, ούτε ήθελα να της κάνω κακό σε καμία περίπτωση, και μάλιστα ένα πρόσωπο, που μέσα από την εκπομπή του, έχει πει τα καλύτερα για μένα, και για το Dancing. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι πως η Ελεονώρα που είναι πολύ περισσότερα χρόνια στο χώρο από μένα, στήθηκε από το πρωί στο Twitter και έχωνε έχωνε έχωνε!»

Μέσα από την εκπομπή της, η Ελεονώρα ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν της «τα έχωσε», μιας και δεν ασχολήθηκε ούτε με τη Νικολέττα Ράλλη, αλλά ούτε και με τη συνέντευξη που έδωσε, για την οποία είχε ενημερωθεί από φίλους και συνεργάτες της, την Κυριακή:

«Πρέπει μάλλον να διαβάζουνε το λογαριασμό αλλουνού στο Twitter. Δεν εξηγείται αλλιώς! Δεν δίνω καμία σημασία στη συνέντευξη της Νικολέττας Ράλλη, δεν το έψαξα καθόλου! Δεν είχα σκοπό ν΄απαντήσω στ΄ακατάληπτα που έχει πει, δεν είχα σκοπό ν΄ασχοληθώ!Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί με ακολουθούν και οι δυο στο Twitter. Και ξαφνικά βρίσκομαι να σχολιάζομαι από τη Δούκισσα και την Νικολέττα, πως ξεκατινιάζομαι στο Twitter!Δεν έχουν δει πως ξεκατινιάζεται η Ελεονώρα μάλλον. Απλά το λένε. Δεν το έχουν συνειδητοποιήσει μάλλον! Το λέω γιατί μάλλον παρακολουθούνε λάθος άνθρωπο».

Κάντε κλικ και δείτε το video…