​Η νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας λέγεται «Βαβέλ» και θα προβάλλεται από τον Ant1, αν και όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος της δεν έχουν υπογράψει ακόμη με το κανάλι.

Ωστόσο, υπάρχει πρόθεση και από τις δύο πλευρές να βγει στον αέρα και τώρα to κανάλι είναι σε διαδικασίες μείωσης του budget.

Πρόκειται για μια κωμωδία πολύ χαρούμενη όπως είπε ο Χάρης Ρώμας, προσθέτοντας: «Ήταν προτεραιότητα μου το θέατρο ως τώρα, με μεγάλη χαρά θέλω να κάνω τηλεόραση ξανά και απενεχοποιημένος πια όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν».

Για τις κωμωδίες είπε χαρακτηριστικά: «Μέσα από το χιούμορ προκύπτουν και σχόλια ζωής, για τις σχέσεις για τα πάντα», ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ο έρωτας πάντα βοηθάει, γεγονός που φαίνεται σε κάθε αποτέλεσμα.

Για τη νέα τηλεοπτική σειρά αποκάλυψε πως «Μοιάζει σαν είδος θεάματος με τους “Κωνσταντίνου και Ελένης” και τους “Μεν και Δεν”», ενώ του ξέφυγε και μάθαμε ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο πρωταγωνιστές! Το σενάριο διαδραματίζεται ανάμεσα σε τρία αδέλφια: το Χάρη Ρώμα, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Όθωνα Μεταξά!

Δείτε τη συνέντευξη…