Εκεί που είχαμε συνηθ��σει να βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, τώρα η παρουσιάστρια έμεινε μόνη.

Μόνη σαν το "λεμόνι" η Ελένη, που είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που την βλέπουμε στα περιοδικά, χωρίς σακούλες με ψώνια! Λέτε το κορίτσι να το έριξε στην κουλτούρα τώρα που ο στρατός της πήρε μακριά το αγόρι της; Η ο Ματέο της προκαλεί τάσεις υπερκαταναλωτισμού;

ELENI.jpg
Από την προηγούμενη Παρασκευή έχει αλλάξει η καθημερινότητά της 43χρονης, καθώς ο σύντροφος της βρίσκεται στην Τρίπολη, όπου παρουσιάστηκε στην 124 πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης
Νεοσύλλεκτων για να υπηρετήσει τη θητεία του στην αεροπορία. Την ημέρα που παρουσιάστηκε στην Τρίπολη ήταν η ονομαστική του εορτή, καθώς είναι βαφτισμένος Ματθαίος.

Το βράδυ πριν την αναχώρηση του, η Ελένη βρέθηκε στο θέατρο Λαμπέτη για να παρακολουθήσει την παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» των Μ.Ρέππα- Θ.Παπαθανασίου.
ELE.jpg
Και επειδή λατρεύει τις θεατρικές παραστάσεις, το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο θέατρο Ήβη για να δει την παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση». Στο πλευρό της βρισκόταν η μητέρα της, Ζέτα και ο πατριός της Στέλιος Μισόκαλος. Όπως αποκάλυψε πηγή «έφτασαν με το τζιπ το οποίο η Ελένη άφησε στο παρκινγκ δίπλα στο θέατρο. Κάθισαν στην πρώτη σειρά και παραμείναν στις θέσεις τους και στο διάλειμμα. Η Ελένη γελούσε με την καρδιά της στη διάρκεια της παράστασης, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα παρασκήνια για να δώσει τα συγχαρητήρια της στους ηθοποιούς του θιάσου».